Fransförlängning

Volym nytt set (LASHIA) 1.650:-
Påfyllning volym normal 1.050:-
Påfyllning volym mini 825:-
Singel nytt set (LASHIA) 1.350:-
Påfyllning singel normal 900:-
Påfyllning singel mini 690:-
Permanent fransböjning 780:-

Borttagning av fransar 190:-
Brynfärg 195:-
Fransfärg 195:-

Fransförlängning endast bokbar via telefon, 08-523 299 90 eller via mail till Liza@salongmajo.se

  • Fransförlängning
  • Fransförlängning
  • Fransförlängning

Hur går singelmetoden till

Med singelmetoden fäster man en singel syntetfrans på var och en av dina egna fransar, noggrant separerade för att inte skada dina egna fransar. Beroende på dina egna fransar och ögonform bestämmer vi tillsammans den längd och form som passar dig. Som Lashia eyelash designer blandar vi alltid längder och böj för ett naturligt resultat.

Risker

Om du går till en certifierad eyelash designer som utför din fransförlängning på ett korrekt sätt är riskerna så gott som obefintliga. Märker du en irritation inom 24 timmar då det börjar sticka och klia på övre ögonlocket bör du kontakta oss omedelbart för borttagning av fransarna. Rekomendationen är att låta ögonen vila i minst 3 månader. Sedan kan man prova att sätta 3st fransar för att se om det uppstår en reaktion.

Man kan även vara känslig mot tejp/pads som används under ögonen för att skydda underfransarna. (Säg till om du har en överkänslighet mot t.ex. kirurgtejp så kan vi använda alternativa metoder.)
Inga pengar tillbaka vid allergisk reaktion då fransstylisten inte kan påverka detta. Vid allergisk reaktion tar vi bort fransar gratis på behandlingar utförda på salongen.

Hållbarhet

En korrekt applicerad ögonfransförlängning håller normalt 3-5 veckor. De flesta har mer än 50% av sina lösfransar kvar efter ca 3 veckor varvid en normal påfyllning rekomenderas. Hållbarheten kan variera i olika cykler, samt att man kan tappa fransar ojämnt. Boka då en mini påfyllning för att snygga och jämna till fransarna.

Många faktorer spelar in i hur väl en fransförlängning håller

Din egen frans livscykel är normalt 6-8 veckor. Den faller sedan naturligt av och en ny frans växer ut. Vissa personers fransar byts ut snabbare, de måste ofta komma tillbaka redan efter ca 2 veckor för en påfyllning. Växer ditt hår och naglar snabbt så gör förmodligen dina fransar det också!

En del personer har väldigt ”oljiga” fransar naturligt. Det gör att lösfransen kanske inte fäster lika bra på din egen frans. Var noga med att tvätta ögonen ordentligt och inte använda några oljor innan din fransförlängning.

Skötsel av din ögonfransförlängning

Ju försiktigare du är, desto bättre håller din fransförlängning.
Minimera användandet av produkter på ögonen. Speciellt oljebaserade produkter
Tvätta ögonen försiktigt och helst endast med ljummet vatten (ev mild tvål).
Gnugga inte ögonen.
Använd inte vattenfastmacara

Liza Odish
Certifierad Lashia eyelashdesigner