top of page

Hairtalk extensions

Vi kan stolt berätta att vi är en certifierad Hairtalk Extensions salong.

Hairtalks patenterade tejpfästen är så skonsamma att ditt eget hår aldrig skadas av att använda Hairtalk. Tvärtom får ditt hår vila och växa ut i bättre skick än det hade gjort utan Hairtalk. Detta har vi bevisat gång på gång. Den skonsamma isättningen fungerar även i de tunnaste hår för att du, oavsett dina förutsättningar, ska slippa känna dig begränsad.

Vi vill att ditt hår ska se fantastiskt ut även efter att du lämnat salong MAJO – därför ingår alltid de produkter du behöver för att underhålla ditt hår när du gör en full förlängning. Våra hårvårdsprodukter är särskilt anpassade för Hairtalk Extensions och om du endast använder dem kan vi garantera att håret håller i minst tre omsättningar.

Vi är utbildade Hairtalk Extensions Advance stylist vilket innebär att vi kan arbeta med hårdelar för de som har problem såsom alopecia, cancer eller tunt hår och önskar annan effekt än löshårsslingor. 

Hårdelarna heter Hairwear och kan fästas med tejp eller clips. Detta är något som du kontaktar oss för om du vill boka en konsultation där vi ser vilken hårdel som passar dig bäst samt beställer i rätt färg. 

Enkla skötselråd för lång hållbarhet

Med våra enkla skötselråd bevaras håret i bästa skick och vi kan garantera kvaliteten på dina Hairtalk Extensions. Du får en folder med tips och råd från din auktoriserade Hairtalkfrisör. Här är några av dem:

 

  • Samla alltid håret i en fläta eller lös tofs när du ska sova och gå aldrig och lägg dig med blött hår.

  • Håll alltid i håret när du borstar i långa längder.

  • Borsta igenom håret noggrant med Hairtalkborsten innan du tvättar det.

  • Föna håret helt torrt innan du använder värmeverktyg.

  • Undvik salt, klorvatten och hårspray som lätt torkar ut extensions.
     

Läs mer om Hairtalk extensions

bottom of page