Opti Smooth

Opti smooth är en utslätande behandling i två olika utföranden som lugnar eller helt avlägsnar dina lockar. Detta är en behandling för dig som önskar dig ett rakt och slätt hår utan friss och som alltid brottats med att släta ut ditt hår efter duschen.

Opti Smooth Varm

Denna behandling passa dig som vill ha ett rakt, slätt och blankt hår varje dag utan att behöva styla. För dig som drömmer om att ha ett rakt hår när du kliver ur duschen.
Resultatet är permanent – tills det växer ut.
Behandlingen tar 3-4 timmar på salongen beroende på hårets längd och tjocklek.

Optismooth Före & Efter - Salong MAJO
Optismooth Före & Efter - Salong MAJO

Opti Smooth Kall

För dig som tycker att du har för mycket volym, som vill eliminera friss och få ett lugnare hår men också bevara fall och rörelse.
Resultatet varar mellan 2-4 månader
Behandlingen tar 1½ timme på salong beroende på hårets längd och tjocklek

Bra att veta

  • Opti Smooth innehåller INTE Formaldehyd

  • Opti Smooth fungerar på alla typer av hår men inte på afro hår. För de håren finns specialutformade produkter/behandlingar.

  • Opti Smooth kan inte behandlas på för blekta hår eller på hår som har behandlats med rakpermanent avsedda för afrohår.

  • Om du är osäker på om Opti Smooth är rätt behandling för dig, eller om du bor långt bort och inte kan komma in och visa ditt hår, ring oss gärna eller skicka bilder och beskriv ditt hår till vår mail info@salongmajo.se

Återbesök för utväxt

Vi rekommenderar att din utväxt bör vara minst 10cm innan du kommer för nästa Opti Smooth behandling. Men vi kan lugna dig med att ditt raka hår tynger ner dina lockar i utväxten så det brukar inte bli lika lockigt i botten.
Våra kunder brukar göra sina Opti Smooth behandlingar en till två gånger om året men vi är alltid redo för att hjälpa dig!